İZMİR / TORBALI - Cengiz Topel Ortaokulu

May

Okul kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türk milleti 18 Mart 1915’te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi. Aziz şehitlemizin ruhu şad olsun. Zaferimiz kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimizin 21.yy becerilerini kazanma konusunda çok önemli bir yer tuttuğunu düşündüğümüz ve tamamen kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz Bilişim Sınıfımız kullanıma açılmıştır. Okulumuza hayırlı olması dileğimizle...

Kas

İzmir İl MEM bünyesinde yazılan ve MEB tarafından onaylanan Şehrimiz Kitabımız; etkileşimli uygulamalar,  360 derece sanal müze turları, ses dosyaları, dijital oyunlar vb. içeriklerle öğrencilerimize eğlenceli bir öğrenme süreci sunmaktadır. Şehrimizi birçok açıdan tanıtan bu kitaba aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı Canlı Performans Resim Yarışması düzenlendi.

Kas

'Ben Okuyorum Torbalı Okuyor' projesi kapsamında Cengiz Topel Ortaokulu olarak biz de katılım sağlıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun. Nice 100 yıllara...

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz geleneksel çocuk oyunları

Öğrencilerimiz doğada bir gün gezisinde çok eğlendiler.

Bahara Şenliği ve 2.Kermesimiz

May

Okul Benim Güvenli Evim Projesi kapsamında yapılan etkinliğe katılım sağladık.

May

Torbalı Ticaret Odasında düzenlenen mesleki eğitim fuarına katıldık.